O bătrână din Vatra Dornei a fost lovită de un autoturism pe trotuar

scris de Ciprian Pardău
8 Iun 2017
8 Iun 2017, ora 13:00

Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată marți, în jurul orelor 18:20, de un reprezentant al Spitalului Municipal Vatra Dornei cu despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o bătrână în vârstă de 76 de ani, domiciliată în oraș, care afirmă că a fost victima unui accident rutier pe raza localității.

Primele cercetări arată că în cursul zilei, în timp ce conducea autoturismul cu spatele pe strada Oborului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în comuna Șaru Dornei, a lovit femeia de 76 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul străzii. Poliția Municipiului Vatra Dornei arată că șoferul a părăsit locul accidentului, acesta fiind identificat ulterior de către organele de ordine.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind însă negativ. Ulterior, bărbatul de 31 de ani a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

„Atragem atenţia şoferilor ca în cazul în care sunt implicaţi în evenimente rutiere a căror soluţionare este de competenţa poliţiei (în special în cazul evenimentelor rutiere cu victime) să nu modifice locul faptei şi să nu deplaseze vehiculele, fapta constituindu-se în infracţiune şi fiind pedepsită de legislaţia în vigoare”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei.

În urma acestui incident rutier, Poliția Municipiului Vatra Dornei a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Scrie un comentariu la articol