Secția de schi alpin a CSȘ Vatra Dornei a terminat sezonul cu rezultate deosebite

scris de Redacţia
în Sport
8 Mai 2017
8 Mai 2017, ora 16:12

Secția de schi alpin din cadrul Clubului Sportiv Școlar Vatra Dornei a terminat sezonul de iarnă cu rezultate deosebite. Sportivii antrenați de profesorii Sorin Mazga și Tiberiu Nuțu au obținut în cadrul concursurilor din calendarul competițional al Federației Române de Schi Biatlon rezultate remarcabile în rândul cărora se remarcă sportiva Sandulean Ruxandra cu 4 medalii: locul I la Cupa Teleferic, Poiana Brasov (slalom uriaș), locul al II-lea la Cupa CSȘ Baia Sprie (slalom uriaș), locul al III-lea la Cupa Corona, Poiana Brasov și un loc al II-lea la Cupa Dinamo, Azuga la slalom.

De asemenea, toți componenții lotului de schi alpin au avut clasări în primele cinci locuri, iar Codruț Bulichi a terminat pe locul al II-lea slalomul din cadrul Cupei Călimani. Campionatele Naționale de Copii și Cadeți s-au desfășurat în perioada 1-4 martie la Azuga, la startul competiției fiind nu mai puțin de 126 de sportive de la 19 cluburi din țară.

CSȘ Vatra dornei a participat cu patru sportivi, iar sportiva Sandulean Ruxandra, pregătită de profesorul Sorin Mazga, a devenit vicecampioană națională în proba de slalom uriaș, a obținut locul al IV-lea la supercombinată și locul al VI-lea la slalom. Ceilalți sportivi care au participat au obținut rezultate bune, și anume Moldovan Eduard (locul al VII-lea la slalom), Florescu Andreea (locul al VI-lea), Bulichi Codruț (locul al VII-lea la supercombinatp).

În perioada 20-22 martie 2017 au avut loc la Șuior, Baia Sprie, Campionatele Naționale Școlare de Schi Alpin, la care au participat 16 cluburi sportive școlare din țară și unde sportivii de la secția de schi alpin au obținut trei medalii prin Sandulean Ruxandra (locul al II-lea la slalom uriaș), Vasiluț Daniel (locul al III-lea la slalom uriaș la juniori) și Moldovan Eduard (locul al II-lea la slalom).

Scrie un comentariu la articol