La Vatra Dornei au început lucrările de reparații asfaltice și plompări ale străzilor

scris de Redacţia
2 mai 2017
2 mai 2017, ora 18:15

Primăria Municipiului Vatra Dornei informează că începând cu data de 1 mai 2017 s-au demarat lucrările de reparații asfaltice și plombări în municipiul Vatra Dornei. Lucrările de reparații sunt efectuate cu prioritate pe următoarele străzi: Calea Transilvaniei, Dornelor, Podu Verde, Bistriței, Chilia, Unirii, Vicilicilor, Oborului, 22 Decembrie, Schitului, Mihai Eminescu, Republicii și Runc, precum și în toate celelate zone care necesită intervenție.

Lucrările de reparații asfaltice au început cu strada Dornelor. Primăria Municipiului Vatra Dornei își cere scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de lucrările de asfaltare și plombare și solicită sprijinul prin a evita parcarea mașinilor în zonele unde vor fi executate lucrările.

Primăria Municipiului Vatra Dornei a solicitat firmei executante, și anume Calcarul SA, executarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și să pună accent pe calitatea acestora. Lucrările vor fi decontate numai în măsura în care vor corespunde calitativ și cantitativ conform contractului încheiat. Primăria anunță că după executarea lucrărilor de reparații se va trece la refacerea marcajelor rutiere.

2 comentarii publicate:

 1. BMG spune:

  Și strada Mălinilor?

 2. Romanul spune:

  Intrând la Kaufland Vatra Dornei, aud o discuție interesată și haioasă între doi, probabil din zonă:
  – Băi, au venit ăștia și pe Mălinilor.
  – Păi sunteți fericiți, o să aveți o stradă modernă!
  Răspunsul a venit haios! „Da, au venit, au scos și furat bordurile, le-au încărcat în mașini și duși au fost. Probabil că-i mai vedem la anul. Măcar cu bordurile alea știam unde se află marginea celebrei străzi ruinate! Acum au rămas locurile goale și pământul de pe lângă împrăștiat, că pe ăia nu i-a mai văzut nimeni.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.