Trei bărbați au jefuit în noapte Mănăstirea de la Podu Coșnei (FOTO/VIDEO)

Poliția este pe urmele a trei persoane care au jefuit Mănăstirea de la Podu Coșnei, din apropierea municipiului Vatra Dornei. Cei trei bărbați au pătruns în mănăstire în noaptea zilei de 12 spre 13 martie 2017, în jurul orei 01:00 și au furat cutia milei, care s-a dovedit într-un final a fi goală. În momentul de față se fac cercetări pentru a se stabili identitățile celor trei făptași și lista clară a obiectelor furate de la mănăstire.

Vezi materialul VIDEO cu momentul în care cei trei bărbați pătrund în mănăstire:

Primarul comunei Poiana Stampei a publicat pe Facebook înregistrarea video a momentului în care cele trei persoane pătrund în mănăstire pentru a fura cutia milei, în care sperau să fie o anumită sumă de bani. Viluț Mezdrea, primarul de la Poiana Stampei, a declarat:

„În dimineața zilei de 13 martie, în jurul orelor 01:00, trei tineri au dat o spargere la sfânta Mănăstire de la Podu Coșnei, din comuna Poiana Stampei. De acolo au sustras cutia milei care, ghinion, era goală. Fapta în sine este josnică, iar isprava este de toată comedia”, a declarat Viluț Mezdrea, primarul comunei Poiana Stampei.

În materialul video înregistrat de camerele de supraveghere se vede cum trei persoane forțează o ușă și pătrund în interiorul mănăstirii. Câteva momente mai târziu, aceștia ies pe aceeași ușă purtând în brațe cutia milei care, spre nenorocul acestora, nu conținea niciun ban. În momentul de față, organele abilitate desfășoară cercetări pentru a stabili identitățile persoanelor vinovate.

1 comentariu publicat:

  1. Aurel Hău

    Pe acești cretini jegoși, dacă sunt prinși, aș dori să-i judec eu după legea firii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.