Astăzi6 decembrie 2020

Consilierul Gheorghe Apetrii vorbește despre suma primită de Vatra Dornei de la bugetul județean

Consilierul Județean Gheorghe Apetrii, din partea PSD, a fost invitatul ediției de miercuri, 1 martie 2017, a emisiunii de radio Telefonul Zilei, realizată de jurnalistul Mihai Cioată. Consilierul județean a vorbit despre motivele pentru care Consiliul Județean a alocat municipiului Vatra Dornei suma de doar 730.000 de lei, foarte apropiată de suma primită de municipiul Rădăuți.

Ascultă aici interviul AUDIO cu consilierul Gheorghe Apetrii:

Jurnalist: Vatra Dornei a primit de la Bugetul Județean o sumă destul de mică de bani, fapt pentru care ne-am gândit să vorbim cu dumneavoastră și să vedem dacă este vorba despre o discriminare sau dacă există o altă problemă. Județul tot la Mestecăniș se oprește? Vatra Dornei a primit cam aceeași sumă pe care a primit-o și municipiul Rădăuți, adică 730.000 de lei. Însă alte municipii din județ au primit cu mult mai mult.

Gheorghe Apetrii: Pentru a respecta adevărul și corectitudinea aș dori să fac mai multe precizări. Știți foarte bine că la ora actuală doar 20% din ceea ce înseamnă repartizarea banilor către comunități și unitățile administrativ-teritoriale sunt făcute de Consiliul Județean, în timp ce restul de 80% sunt făcute prin intermediul Agenției Fiscale. Așadar, Consiliul Județean împarte doar 20% din cotele defalcate de TVA și impozitul pe venit.

fotografie din articol via svnews.ro

1 comentariu publicat:

  1. bucovineanul

    Cei interesati, pentru a vedea cu proprii ochi cum isi bat joc de *dorneni* politicienii de toate culorile politice aranjandu-si si votandu-si propriile interese de *butic _ari*, sa citeasca *o mizerie de hartie intitulata *Strategie de dezvoltare economico-sociala a municipiului Vatra Dornei in perioada 2014 – 2020*, o mizerie pentruca, din an in an, Dorna arata din ce in ce mai mult a *ghetou sud-african*, cum naiba sa arate Dorna in 2020, mai sunt DOAR 3 ANI, asa cum scriu mincinosi in acea mizerie de hartie ???, mult mizerie si extraordinar de multa mizerie pe care voi o ocoliti cu manusi subtile, promovand interviuri cu politicieni locali fara nici o valoare pentru dorneni, maculatura in situatia in care Dorna este un oras mizerabil, condus *la fel *.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.