Astăzi11 iulie 2020

VIDEO: Alexandru Brădățan la Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei (2017)

Cunoscutul interpret de muzică populară, Alexandru Brădățan, a făcut parte și în anul 2017 din lista de artiști populari care au susținut un concert în cadrul Serbărilor Zăpezii de la Vatra Dornei, eveniment desfășurat pe parcursul a cinci weekend-uri consecutive.

Alexandru Brădățan a concertat la Vatra Dornei pe 12 februarie, în ziua de duminică, dedicată în cadrul fiecărei ediții a Serbărilor artiștilor și interpreților de muzică populară, dar și ansamblurilor folclorice și grupurilor artistice din toată țara.

Programul zilei de duminică au reunit în orașul stațiune personaje cunoscute ale muzicii populare, precum Laura Erhan, Mădălina Candrea și Alexandru Brădățan. În imediata apropiere a izvorului Sentinela și a Cazinoului, acolo unde se desfășoară de câțiva ani Serbările Zăpezii, au susținut spectacole și ansamblurile folclorice „Poienița” de la Poiana Stampei, „Dorna Dorului” din Vatra Dornei, dar și orchestra „Mugurelul” din Dorohoi.

Ultimul weekend al Serbărilor Zăpezii va fi cel al zilelor de 17-19 februarie, atunci când în municipiu vor susține concerte Moonlight Breakfast și Golan, dar și Ionela Nițucă, Pamfil Roată și Marius Zgâianu. Programul complet al Serbărilor poate fi urmărit aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.