Astăzi5 martie 2021

Poliția din Vatra Dornei a confiscat țigări de contrabandă în valoare de 1.000 lei

O patrulă din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei a identificat, pe 30 decembrie 2016, în jurul orei 10:15, pe strada Oborului din oraș, o persoană în vârstă de 45 de ani, care deținea asupra sa peste 100 de pachete de țigări de contrabandă fără documente de proveniență.

Conform unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, bărbatul este domiciliat în municipiul Vatra Dornei, iar asupra sa au fost găsite un număr de 105 pachete de țigări netimbrate pentru care nu a putut prezenta acte de proveniență. Estimările Poliției arată că tutunul descoperit valorează aproximativ 1.000 de lei.

Întreaga cantitate de marfă de contrabandă a fost confiscată și sigilată de către Poliția Municipiului Vatra Dornei, iar bărbatului în vârstă de 45 de ani i-a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de contrabandă, care urmează să fie soluționat procedural.

2 comentarii publicate:

  1. dorneanul

    Voi glumiti NU, in zona pietei se vand … *tone de tigari de contrabada*, inclusiv … *organele cumpara …*, probabil cel prins nu a *platit taxa de protectie la politie !!!. Credeam ca sunteti oameni seriosi si veniti, macar la inceput de an cu *stiri serioase !!!*.

  2. dorneanul

    O stire foarte serioasa ar fi accea ca … *trecerile de pietoni sunt scoase in afara legii la vatra dornei*, ori risti sa te calce o masina ori … sunt astupate de zapada sau NU, sunt ocupate de masini …, restul … ordinea este vraiste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.