Astăzi17 aprilie 2021

FOTO/VIDEO: Pagube de 30.000 de lei în urma unui incendiu la o casă din comuna Coșna

Un incendiu a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, 27 decembrie 2016, la o locuință din satul Podu Coșnei din comuna Coșna, fiind produse pagube în valoare de circa 30.000 de lei atât la nivelul imobilului, cât și la fânarul de lemn din apropiere. Detașamentul ISU Vatra Dornei, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Coșna, au intervenit.

Flăcările au izbucnit în jurul orei 00:00, acestea fiind anunțate prin Serviciul Unic de Urgență 112, la casa unui localnic din comuna Coșna, din judetul Suceava, în vârstă de 57 de ani. Incendiul a afectat casa de locuit și fânarul din lemn aflat în imediata apropiere. Pompierii din cadrul ISU Vatra Dornei, în colaborare cu voluntarii Serviciului de Urgență al comunei Coșna, au ajutat cu trei autospeciale, o ambulanță SMURD și două motopompe.

Pompierii ajunși la fața locului au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la locuința din satul Podu Coșnei. În momentul sosirii echipelor de urgență, focul era extins la ambele construcții, existând pericolul de propagare la un alt imobil aflat la doar câțiva metri distanță de focarul principal. Din primele informații, flăcările ar fi pornit de la jarul provenit de la coșul de fum deteriorat și îngrijit necorespunzător.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor pentru două persoane, un bărbat în vârstă de 57 de ani și o femeie în vârstă de 87 de ani, ambele suferind atacuri de panică în urma incendiului. Conform datelor oferite de Monitorul de Suceava, focul a fost stins după o intervenție de cinci ore, în jurul orei 4:30.

Pagubele produse în urmă flăcărilor ajung la o valoare de aproximativ 30.000 de lei, fiind afectat acoperișul casei pe o suprafață de 60 de metri pătrați. În afară de acesta, au ars obiecte de mobilier și bunuri de uz casnic, aparatură electrocasnică, dar și tâmplăria locuinței. Fânarul din apropierea casei a fost afectat în totalitate de flăcări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.