Astăzi17 aprilie 2021

Un șofer de 19 ani a lovit o mașină și a rănit o persoană pe strada Argestru

Duminică, în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie 2016, accidentele pe Drumul Național 17 nu au încetat să aibă loc. În timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, un tânăr în vârstă de 19 ani a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autovehicul care circula regulamentar.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16:00, conform datelor oficiale oferite de Direcția Rutieră a Poliției Vatra Dornei. Tânărul de 19 ani, Alexandru G., este domiciliat în orașul Roman din județul Neamț, iar într-o curbă periculoasă, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de carosabil, a pierdut controlul asupra volanului mașinii marca Dacia Logan, a pătruns pe contrasens și a lovit o altă mașină condusă regulamentar, marca Renault.

În urma impactului violent, șoferul de 19 ani a suferit răni grave și a rămas încarcerat între fiarele autovehiculului. Acesta a fost scos din mașină și transportat la Spitalul de Urgență din Suceava, acolo unde a fost diagnosticat cu fractură deschisă femur stâng, fractură braț și antebraț drept, traumatism cranio-cerebral și traumatism de coloană cervicală.

Pasagerul de pe scaunul din față dreapta, o tânără în vârstă de 16 ani, a suferit doar răni ușoare și a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei. Din primele informații, șoferul autoturismului marca Renault a suferit doar răni ușoare.

Conform informațiilor oferite de monitorulsv.ro, pe numele băiatului de 19 ani a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, care urmează să fie soluționat procedural. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. La spital, șoferilor li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

3 comentarii publicate:

  1. Gelu BV

    Păi dacă pe drum mergi ca pe derdeluş, cum naiba să nu faci accident. Cum ninge peste Dorna mai mult de 2 ore, oraşul se transformă în patinoar şi maşinile au probleme să îşi menţină direcţia. Întreţinerea străzilor pe timp de iarnă e JALNICĂ în oraşul ăsta. Aleargă unul cu tractorul şi pluguşorul -vai mama de lui prin oraş, doi guguştiuci degeraţi aruncă când au şi cum pot nişte resturi de cârmâz dintr-o remorcă, doi mai dau cu lopata până ameţesc şi totul merge în virtutea inerţiei. Sunt câteva zone unde te duci cu maşina dimineaţa şi poţi să omori pe careva, şi asta nu din vina ta…. din cauza incompetenţei altora. Tare aş vrea să aud şi părerea altora, care mai dau din covrigul maşinii prin oraşul ăsta pe timp de iarnă…..

  2. Darling

    Ai dreptate, Gelu, dar și copilul de mai sus trebuia să adapteze viteza la condițiile de trafic. Bineînţeles că se putea întâmpla oricui. Bine că au scăpat cu viaţă, asta este cel mai important.

  3. Alex

    Eu am avut accidentul. Acum sunt bine sănătos. Sunt ca o minune a lui Dumnezeu. Am avut la oase rupte, cică am derapat într-o curbă , a rămas acul blocat la 98 km/h. Cică aveam 120 km/h. Dacă vreți poze cu mine sau mașina, să mă căutați pe Facebook: Alex Gheorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.