CSM Dorna s-a impus în cadrul Crosului Loteriei Române de la București

Duminică, 30 octombrie 2016, la București a avut loc Crosul Loteriei Române, la startul căruia s-au găsit și sportivi ai Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei. Evenimentul sportiv s-a desfășurat pe una dintre arterele principale ale Capitalei, având startul în dreptul Bibliotecii Naționale a României, cu plecare spre Piața Alba Iulia, intrare în rond și retur spre Tribunalul Municipiului București, acolo unde a fost plasată și linia de finish.

crosul_loteriei_romane_2016

Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu a luat startul probei pentru categoria de vârstă 14-19 ani, probă în cadrul căreia a reușit să se impună cu un avans de aproximativ 200 de metri față de sportivul clasat pe locul al doilea, Adrian Garcea, de la Pandurii Târgu-Jiu. Pe locul al treilea, ultimul loc al podiumului, a reușit să se claseze Mihai Cochior de la SCM Bacău.

„Sunt mulțumit de prestația pe care a avut-o Andrei în cadrul competiției de la București. Astăzi CSM Dorna a obținut un nou rezultat care ne confirmă antrenamentele avute în acest an”, a declarat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

În urma prestanței avute în cadrul Crosului de la București, sportivul legitimat la CSM „Dorna” Vatra Dornei a primit un premiu în valoare de 2.000 de lei din partea Companiei Naționale a Loteriei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.