Astăzi17 aprilie 2021

La Vatra Dornei se desfășoară a cincea ediție a Cupei Aqua Carpatica la minifotbal

Baza Sportivă Stadium Yanis din Vatra Dornei găzduiește, în primele două weekend-uri din luna octombrie, cea de-a cincea ediţie a Cupei Aqua Carpatica la minifotbal. Deşi competiţia este destinată jucătorilor amatori din Bazinul Dornelor, organizatorii au permis accesul jucătorilor legitimaţi în ligile a IV-a şi a V-a (care au jucat în 2016), limitând numărul acestora, însă, la trei, pentru fiecare echipă! Loturile pot fi formate din maxim zece jucători, taxa de înscriere fiind gratuită!

aqua_carpatica_ed5

Sponsorul competiţiei pune la bătaie, şi anul acesta, premii substanţiale: locul 1 – 3.000 lei, locul 2 – 1.500 lei, locul 3 – 1.000 lei, locul 4 – 500 lei. De asemenea, vor primi distincţii importante şi fotbaliştii care se vor remarca în mod deosebit pe durata turneului, cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi golgheterul întrecerii urmând să fie recompensaţi cu câte 200 lei de organizatori. Premii speciale vor fi acordate, la fel ca şi la ediţiile precedente, şi celor mai tineri dintre jucătorii care se vor evidenţia pe durata competiţiei, fondul total de premiere fiind de aproape 2000 de euro!

Arbitrajul va cădea şi de această dată în seama „fluieraşilor” Gheorghe Ignătescu şi Vasile Tacu, meciurile din grupe fiind programate pe 1-2 octombrie, în timp ce etapele finale se vor desfăşura pe 8 şi 9 octombrie. Şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi vor avea loc vineri, 30 septembrie, la Pub-ul din incinta bazei sportive de la terenul sintetic din oraşul de la poalele Dealului Negru.

Anul trecut cupa a fost adjudecată de către echipa „Luceafărul” care a învins pe „San Marino” cu scorul de 2-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.