VIDEO: Un TIR s-a răsturnat în Pasul Tihuţa, blocând circulaţia pe ambele sensuri

scris de Ciprian Pardău
15 oct. 2014
15 oct. 2014, ora 23:11

Traficul auto dintre Moldova şi Ardeal a fost paralizat miercuri dimineaţă pentru aproximativ o oră, din cauza unui camion încărcat cu băuturi energizante, ce s-a răsturnat într-o curbă la stânga, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

CLICK AICI PENTRU VIDEO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Accidentul a avut loc pe DN 17, pe raza judeţului Suceava, în comuna Poiana Stampei, pe o porţiune de drum în pantă, la coborâre din Pasul Tihuţa spre Poiana Stampei. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9:20, la faţa locului intervenind Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei, pentru a îndepărta scurgerile de combustibil din rezervorul camionului şi a elimina posibilitatea de izbucnire a unui incendiu.

accident-tihuta-2

Foto via bistriteanul.ro

Autotrenul s-a răsturnat într-un viraj la stânga, o parte din încărcătură transportată fiind împrăştiată pe carosabil şi blocând ambele sensuri de circulaţie pentru aproximativ o oră, timp în care atât forţele de intervenţie, cât şi şoferii aflaţi în apropiere de locul accidentului, au dat o mână de ajutor la descărcarea mărfii, pentru ca mai apoi să fie folosit un utilaj greu pentru scoaterea autotrenului de pe carosabil. Circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens pentru alte câteva ore.

accident-tihuta-1

Foto via bistriteanul.ro

Şoferul camionului, un bărbat în vârstă de 34 de ani, angajat al unei firme din Carei, judeţul Satu Mare, a scăpat fără să fie rănit, acesta coborând pe propriile picioare din cabina camionului, imediat după producerea accidentului.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.